Groep 1-2C

Welkom op de site van groep 1-2C

 

In deze groep zijn juf Simone en juf Ilona de leerkrachten. 

Juf Simone werkt van maandag t/m woensdag en juf Ilona op donderdag en vrijdag.

 

spaalvast@bshetkristal.nl ilourens@bshetkristal.nl


Op deze site kunt u zeer regelmatig zien aan welk thema wij werken en wat we daar allemaal mee doen. Wilt u nog meer weten over wat we in de klas allemaal doen? Kom dan op dinsdagochtend even binnen kijken tijdens onze inloop van 8.30 uur tot 08.45 uur!

BERICHTEN

22 sep 2022 - Op schoolreis naar de speeltuin
Preview foto Vandaag zijn we op schoolreis gegaan naar speeltuin De Kinderster in Wateringen. De kinderen hebben erg genoten. In het fotoalbum kunt u zien wat de kinderen allemaal gedaan hebben. 

14 sep 2022 - Het schooljaar begint
Preview foto Het schooljaar is gestart, ons eerst thema gaat over afspraken en regels. Maar ook over wie ben jij? En waar ben je trots op? We hebben met elkaar besproken wat de afspraken zijn in de school en in de klas en wat vinden wij als groep 1-2 C belangrijk. We hebben gespeeld in de hoeken en met de ontwikkelingsmaterialen. We spelen ook fijn samen en genieten van de gymlessen. Foto's kunt u zien in het album.

16 aug 2022 - Welkom in groep 1-2C
Preview foto Op 22 augustus gaan we weer starten met een nieuw schooljaar. 

 

Juf Simone is er op maandag, dinsdag en woensdag.

Juf Ilona is er op donderdag en vrijdag.

Bij ons in de groep zitten: Elias, Brayson, Tess, Heranoor, Dilara, Vanderson, Roshan, Lina, Barin, Dunya, Quincy, Emily, Bilal, Kerim, Amina, Ohene, Aylin en Amir.

 

We zijn benieuwd naar jullie vakantieverhalen. We gaan er een gezellig en leerzaam schooljaar van maken!