Groep 1-2B

Welkom op de site van groep 1-2b
 
Groep 1-2B krijgt les van juf Zamira en juf Saistah. 
 
 
   
zdsilva@bshetkristal.nl sismail@bshetkristal.nl    

Op deze site kunt u zeer regelmatig zien aan welk thema wij werken en wat we daar allemaal mee doen. Wilt u nog meer weten over wat we in de klas allemaal doen? Kom dan op dinsdagochtend even binnen kijken tijdens onze inloop van 8.30 uur tot 08.45 uur!

BERICHTEN

22 sep 2022 - 1/2 B op schoolreisje naar de speeltuin!
Preview foto Vandaag zijn we op schoolreisje gegaan naar de speeltuin de kinderster in Wateringen. De kinderen hebben erg genoten. In het fotoalbum kunt u meegenieten van wat de kinderen allemaal gedaan hebben. 

21 sep 2022 - Nieuw thema: Insecten project!
Preview foto Beste ouders we zijn met een nieuw thema begonnen. We zullen het vooral gaan hebben over de kriebelbeestjes. Via het "dikke kriebelbeestjesboek" zullen de kinderen steeds meer over de dieren leren. Hou het vergrootglas, insectenpotjes en grijpers maar bij de hand want ze gaan flink op ontdekking uit. 

 


15 sep 2022 - De eerste muziekles!
Preview foto Kijkt u gezellig mee naar de eerste muziekles van groep 1/2B. Neem een kijkje in het fotoalbum en geniet ervan!

29 aug 2022 - Gym
Beste ouders van groep 1/2 b.

 

Wij hebben 3 kleuterklassen. Dat betekent dat we de gymtijden moeten delen. Dit betekent voor uw kind dat we om de week op donderdag gym hebben van meester Dave in de gymzaal. 

Wij spelen op de andere dagen ook weleens in de speelzaal. Het zou fijn zijn als de gymkleren de hele week op school zouden kunnen blijven. In het weekend kunt u de gymkleren natuurlijk altijd wassen.

Wilt u regelmatig controleren of de gymschoenen en gymkleding nog passen?

 

Mvg Juf Zamira


26 aug 2022 - Welkom in groep 1/2B!
Preview foto Wees welkom in groep 1/2B, je mag er zijn!

 

De eerste schoolweek zit er weer op! Het was voor sommige kinderen wel weer even wennen en best spannend na een lange vakantie, of zelfs voor sommige kinderen voor het eerst naar school.

Neemt u een kijkje in het fotoalbum van onze groep, voor nog meer foto's van een mooie impressie van de eerste schoolweek. 

Veel kijkplezier en alvast een fijn weekend!

Mvg juf Zamira.