Nieuws

Kerstkaarten actie

Kerstkaarten actie

04 januari 2021 - Voor de kerstvakantie hebben alle leerlingen een kerstkaart gemaakt. Deze kerstkaarten zijn o.a. verdeeld aan de bewoners van het verzorgingshuis Steenvoorde. Ze hebben erg genoten!

Thuis onderwijs

30 december 2020 - Vanaf dinsdag 5 januari 2021 starten we met thuisonderwijs! 

Het is de bedoeling dat alle leerlingen elke dag aan het werk gaan met de opdrachten die hij/zij krijgt van de juf of meester. 

Op maandag 4 januari worden er door sommige leerkrachten pakketjes uit gedeeld aan de leerlingen van de desbetreffende klassen.  u krijgt hier bericht over van de leerkracht. 

Een aantal ouders heb ik uitgenodigd om maandag een Snappet of een laptop op te komen halen. Zij lenen deze gedurende de periode van thuisonderwijs. 

Kerst 2020

Kerst 2020

30 december 2020 - Dit schooljaar moesten we de Kerstviering ineens verplaatsen i.v.m. de lockdown.

Op dinsdagochtend is er in alle klassen Kerst gevierd en na de viering was er voor iedereen kerstbrood, een kerstkrans, een chocolaadje en iets lekkers te drinken.

Sinterklaas 2020

Sinterklaas 2020

04 december 2020 - Vandaag hebben we Sinterklaas ontvangen. Dit jaar ging het vanwege de Covid-19 iets anders dan voorgaande jaren. Maar het was een feestje. Kijk ook bij de groepen voor meer foto's.
Bekijk fotoalbum ›
De surprises zijn ingeleverd

De surprises zijn ingeleverd

03 december 2020 - Vandaag hebben de leerlingen van groep 6-7-8 hun gemaakte surprises ingeleverd. Ze staan vandaag tentoongesteld in de aula. Er zitten mooie exemplaren bij!

Klik op het fotoalbum!
Bekijk fotoalbum ›

Kwink les 6

Kwink les 6

16 november 2020 -  

De komende twee weken praten we over elkaars talenten.

 

Kinderboekenweek

09 oktober 2020 -  

Op woensdag 30 september 2020 is de Kinderboekenweek gestart. Het thema is " En toen" , we gaan terug in de tijd. In onze aula is een tijdbalk gemaakt en elke groep heeft iets gemaakt over een bepaald tijdvak.

 

 

                                         

Ontruiming

09 oktober 2020 - Op donderdag 8 oktober rond 10.00 uur ging het ontruimingsalarm af. Binnen 5 minuten stonden alle klassen, de Peuterspeelschool en de gymklas van de WBS buiten. 

Een goede oefening dus.

Activiteiten rondom het 50 jarig bestaan

28 september 2020 - De activiteiten rondom het 50 jarig bestaan zijn verplaatst naar april 2021 i.v.m. de Corona maatregelen. Dit geldt ook voor de Reunie. 

 

Schoolviering

Schoolviering

23 september 2020 - Maandag 21 september stond de schoolviering op de kalender. We zijn 's middags steeds met twee groepen in de aula bij elkaar gekomen. Juf Liesbeth vertelde het verhaal van de soepsteen en we zongen een lied. Meester Peter sloot af met een gebed en met elkaar zorgden we ervoor dat de hele boom vol zat met bladeren. Samen zijn we een klas, samen zijn we de school. Samenwerken en elkaar helpen is belangrijk maar ook regels en afspraken om alles zonder ruzie en problemen te laten verlopen! 

Start schooljaar 2020-2021

03 augustus 2020 - Beste ouders,

 

Op de studiedag van vrijdag 3 juli hebben we onder andere gesproken over de Corona maatregelen.

We hebben ons de vraag gesteld: Welke maatregelen blijven er als we op maandag 31 augustus 2020 starten?

 

 
Lees meer ›

RTL deelt cijfers uit aan scholen!

10 maart 2020 - Het Kristal scoort een 7,2 in het jaarlijks scholenonderzoek van RTL nieuws. Daarin zijn de resultaten van basisscholen op de eindtoets op een zo eerlijk mogelijke manier met elkaar vergeleken. Wilt het artikel lezen klik dan op de link.

 

Klik hier voor de link.