Passend onderwijs

Op 1 augustus 2014 is Passend Onderwijs ingevoerd.
Basisschool Het Kristal hoort vanaf die datum bij het Samenwerkingsverband Stichting Passend Primair Onderwijs Haaglanden.
Dit samenwerkingsverband in onder verdeeld in stadsdelen. Wij vallen onder het stadsdeel Rijswijk.
Alle scholen uit Rijswijk komen geregeld bij elkaar om te praten over passend onderwijs.
BS het Kristal Heeft het School Ondersteunings Profiel 2023 - 2024 beschreven.
In dit profiel wordt oa. beschreven welke ondersteuning we de leerlingen bij ons op school kunnen geven.

 

Het Samenwerkingsverband Stichting Passend Primair Onderwijs Haaglanden heeft een eigen website waar u veel informatie op kunt vinden http://www.sppoh.nl/

 

 

 

Download

Schoolondersteuningsplan
Iedere school heeft een schoolondersteuningsprofiel (SOP). In het SOP hebben we als school beschreven hoe de ondersteuning aan leerlingen binnen de school is georganiseerd. Deze ondersteuning bestaat uit twee delen: de basisondersteuning van de school en de extra ondersteuning die een school biedt voor leerlingen die meer nodig hebben. Deze ondersteuning wordt geboden in samenwerking met het samenwerkingsverband. Onze school is onderdeel van het samenwerkingsverband Passend Primair Onderwijs Haaglanden (SPPOH). SPPOH ondersteunt scholen bij het vormgeven van passend onderwijs in Haaglanden. Wilt u meer informatie over passend onderwijs op onze school of in de regio, lees dan ons SOP of bezoek de website van SPPOH www.sppoh.nl.