Groep 8

Welkom op de site van groep 8

 

Op maandag en vrijdag geeft juf Liesbeth les, op dinsdag t/m donderdag geeft juf Yasmina les aan groep 8. Wij hopen op een gezellig, (laatste) schooljaar.

       
ykoenders@bshetkristal.nl            lbos@bshetkristal.nl 

BERICHTEN

02 okt 2018 - VMBO-scholenbezoek
Voor alle ouders van groep 8, 

 

Let op dat jullie tot morgen hebben om je op te geven voor de Lucasbus. Deze bus brengt u en uw kind dan naar een VMBO school. U kunt dus samen met uw kind gaan kijken op een VMBO school. Het is echter wel belangrijk voor ons om alle strookjes op tijd binnen te hebben, zodat de bussen geregeld kunnen worden. 

 

Wij raden absoluut aan om te gaan. Dit wordt namelijk voor het eerst op deze manier georganiseerd en is een unieke manier om een VMBO school te leren kennen.

 

Alvast bedankt!


25 sep 2018 - Prinsjesdag
Preview foto Afgelopen Prinsjesdag, 18-09-2018, is groep 8 naar Den Haag gegaan. We hebben toen in de schouwburg van Den Haag de Kindertroonrede 2018 mogen bijwonen. Niet alleen zaten we in het publiek, maar we stonden ook op de planken. Anastazja en Djayla stonden op het podium en zij hebben dit fantastisch gedaan. 
Daarna mochten we op de tribune zitten langs de route van de glazen koets. We hebben zowel onze Koning als Koningin gezien. Sommige hadden zelfs oogcontact met één van de twee. Vervolgens hebben we nog een kleine stadswandeling gemaakt. 

19 sep 2018 - Bibliotheek
Wij gaan vrijdag 19-10 naar de bibliotheek. Iedereen moet dan zijn fiets bij hebben. Je fiets zet je bij het tuimelrek netjes naast elkaar. 

11 sep 2018 - Vredesmedailles
Preview foto Voor de zomervakantie hebben de leerlingen van groep 8 een vredesmedaille ontworpen. Dit in het kader van 'De vrede van Rijswijk'.

 

Felicita heeft de 3e prijs gewonnen!

 

De juffen en de klas zijn heel trots op Felicita. Haar medaille is nog een aantal weken te zien in het museum van Rijswijk. Daarna komen ze in het stadhuis van Rijswijk te hangen.